Sveicināts, ciemiņ!
Lūdzu autorizējies vai reģistrējies mūsu portālā.
[ Jauni ieraksti · Lietotāji · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]

  Drīzumā

  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » Izklaide » Mūzika » Edavārdi.
Edavārdi.
Daniels
Offline
Datums: Sestdiena, 2013-02-23, 2:16 PM | Ziņa # 1
Foruma posti: 18
Tātad ierakstīšu jums no jaunā mixtape Edavārdiem - Es esmu šeit , mazu informāciju , protams tiem kam patīk . Personīgi man ļoti patīk mana mūzika. ;oo Nolādēt linku ir šajā mājas lapā - http://edavardi.lv/es-esmu-seit/
Tur ir uzrakstīts - ''Es esmu šeit'' nospiediet un mikstape būs jūsu datorā informācija arī ir tur , patīkamu klausīšanos. (:


Edavārdi, viena no zināmākajām figūrām latviešu hiphopa kustībā, klausītājiem bezmaksas lejupielādei piedāvā pavisam jaunu miksteipu (angļu val. — mixtape) ar nosaukumu “Es Esmu Šeit”. Miksteipā ir 22 dziesmas — daļā no tām par pamatu izmantotas pasaulē pazīstamu singlu instrumentālās versijas, taču par lielāko daļu muzikālā materiāla atbildīgi pašmāju bītmeikeri (Kashuks, Tablis, Oriole, kā arī ansis un 181h jeb “Netīrās cilpas”). Šī relīze tapusi pēdējā gada laikā un piedāvā klausītājam oriģinālu un tehnisku skanējumu un tēmas, kas ir aktuālas Edavārdu iekšējā pasaulē un apkārtējā vidē un kurās ir apskatītas izpildītāja pārdomas, kas radušās, esot jaunam cilvēkam, kas dzīvo 21. gadsimta Latvijā.


Forums » Izklaide » Mūzika » Edavārdi.
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Visas tiesības aizsargātas © Mindless Mājaslapa izmanto internetā brīvi pieejamus, kā arī pašu radītus materiālus, kuru
kopēšanas gadījumā atsauce uz ML. ir obligāta.Tiek izmantotas uCoz tehnoloģijas