Sveicināts, ciemiņ!
Lūdzu autorizējies vai reģistrējies mūsu portālā.
[ Jauni ieraksti · Lietotāji · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]

  Drīzumā

  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » Brīvas sarunas » Sasveicinies » Sveiki visi ;)
Sveiki visi ;)
Rusifacijs
Offline
Datums: Trešdiena, 2013-03-20, 7:40 PM | Ziņa # 1
Foruma posti: 3
Par mani.


Sveiki visi! Māte/tēvs man deva burvīgu vārdu Armands, esmu 13 gadus vecs, 18. augustā paliek 14, ar nepacietību gaidu, bet nu vasaru ir jāizbauda. Kādēļ es gaidu 14 gadus? Es vēlos nokārtot mopēda tiesības, lai varētu sākt braukt un nebaidīties no policijas, man ir 50kubīks mopēds Kinroad, velk 85km/h. Izskatās kā mocis. Dzīvoju Preiļos var teikt visu mūžu, bet pirmo gadiņu Rudzātos. Esmu ļoti jautrs, aktīvs un traks. Tāpēc iestājos futbolā, eju jau 5 gadus, bet vienalga nevaru izlādēties. Šīs 2 dienas nebiju skolā, jo esmu slims, ceru ka rīt varēšu aiziet, negribu iekavēt mācības. Patīk zvejot, tas liekas interesanti, noķert lielu zivi. Visvairāk man patīk peldēties, gan ziemā,gan vasarā. Ziemā ar futbolu braucam uz Daugavpils olimpiskā centra baisenu, baigi foršs. Vecāki no pilsētas 3km attālumā nopirka zemi. apmēram 7ha, tur ir māja un domā rakt dīķi un taisīt pirti, ganjau kad paaugšos dzeršu tur vislaik ;DD. Bildes nebūs piedodiet, nojuka vecais kompis visas palika tajā. ; (
Par mūziku.


Esmu liels mūzikas fans, bet esmu par klasiskajām, kurām nav gari ievadi , vai vislaik kaut kādi basi. tuc-tuc-tuc, patīk ar vārdiem dziesmas, Latviešu valodas mīļākā dziesma- Es gribu vēl. Angļu- Summer paradise. Nepatīk kā citiem cilvēkiem Skrillex, mīļākais DJ guetta un DJ Laur Ic, Laur Ic ir mana brāļa klases biedrs, viņš tāds kā mixeris vairāk , dziesmas jau veidotās mixē, Guetta savas. Tas laikam arī par mūziku viss, ja kaut kas interesē uzjautājat.
Par conter-strike 1.6


Esmu conter-strike 1.6 liels cienītājs. Spēlēju ar Nick Rusifacijs, uztaisiju arī steam account, drīz vecāki uztaisīs karti, pasūtīšu sev cs 1.6 giftu. Varētu arī uz atlaidīti pagaidīt, bet nu nekur nesteidzos. Esmu skillots man tā liekas spēlēju jau ~6 gadus. Mīļākais ierocis m4a1, deagle. Mapes- de_dust2, de_nuke,de_inferno. Mods- DD2Land vai Pub. Kā kurā laikā. Esmu bijis klanos. Drīz būs mums Preiļos skolā cs 1.6 turnīrs. 3niekā 100% ar draugiem tikšu, es ganjau kapteinis būšu.

Tas par mani viss, ceru ka uzņemsiet mani labi savā pulciņā
Ar cieņu Rusifacijs

Paņēmu sasv. no Duplet , pats rakstiju un jūs tur atradu caur reklāmu
adr1an
Offline
Datums: Ceturtdiena, 2013-03-21, 3:00 PM | Ziņa # 2
Foruma posti: 66
Sveiks @ mindless ukoz el vē.

wrderwerder11
Offline
Datums: Sestdiena, 2022-10-08, 4:01 PM | Ziņa # 3
Foruma posti: 4
hello there
Forums » Brīvas sarunas » Sasveicinies » Sveiki visi ;)
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Visas tiesības aizsargātas © Mindless Mājaslapa izmanto internetā brīvi pieejamus, kā arī pašu radītus materiālus, kuru
kopēšanas gadījumā atsauce uz ML. ir obligāta.Tiek izmantotas uCoz tehnoloģijas